Betalingsverkeer en bereikbaarheid tijdens de feestdagen in 2023

Home . Nieuws . Betalingsverkeer en bereikbaarheid tijdens de feestdagen in 2023

Pasen: De banken zijn op Goede Vrijdag en 2e Paasdag gesloten. De leefgeldbetalingen van 6 april tot en met 10 april worden op donderdag 6 april verzonden en ook die dag ontvangen door de cliënt. Ons kantoor is beide Paasdagen gesloten

Koningsdag: De leefgeldbetalingen worden gewoon ontvangen op donderdag 27 april 2023. Ons kantoor is die dag gesloten.

Dag van de arbeid: De banken zijn die dag gesloten. Op vrijdag 28 april worden de leefgeldbetalingen tot en met 1 mei verzonden en ook die dag ontvangen door de cliënt.

Hemelvaartsdag: De leefgeldbetalingen worden gewoon ontvangen op donderdag 18  mei 2023. Ons kantoor is Hemelvaartsdag gesloten.

Pinksteren: Op vrijdag 26 mei worden de betalingen verzonden van 26 mei tot en met 29 mei. De leefgeldbetalingen van 2e Pinksterdag worden 29 mei ontvangen door de cliënt. Ons kantoor is beide Pinksterdag gesloten

Kerstmis: De banken zijn 1e en 2e kerstdag gesloten. De leefgeldbetalingen van 22 december tot en met 26 december worden verzonden op vrijdag 22 december en ook die dag ontvangen door de cliënt. Ons kantoor is beide Kerstdagen gesloten. 

Nieuwjaar: De banken zijn 1 januari gesloten. De leefgeldbetalingen van 29 december tot en met 1 januari worden verzonden op vrijdag 29 december en ook die dag ontvangen door de cliënt. Ons kantoor is op Nieuwjaarsdag gesloten.