Onze werkwijze

Home . Onze werkwijze

Onze werkwijze

Financiële zelfredzaamheid en regie

Los van de reden om Leijssen Bewind in te schakelen, vinden wij het belangrijk zo veel mogelijk:

  • de zelfredzaamheid van cliënten te bevorderen en
  • hen zelf, hun familie, mantelzorgers en andere naasten de regie te laten bepalen.

Transparant

Leijssen Bewind neemt financiële zorgen uit handen. Wij houden cliënten en hun naasten ook betrokken bij onze zorgverlening. We begeleiden hen stap voor stap. Door uitleg en advies te geven, stimuleren wij hun kennis en vaardigheden, zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Wij werken met het gespecialiseerde softwarepakket Bizon. Cliënten en hun geautoriseerde hulpverlener kunnen meekijken door gebruik te maken van IBS Online. Zij hebben zo inzage in ons werk en hun actuele financiële stand van zaken. Ook biedt IBS Online de mogelijkheid om extra leefgeld aan te vragen indien daar een reserveringspotje voor beschikbaar is gesteld.

Beschermd, zeker en veilig

Leijssen Bewind is professioneel en financieel zorgverlener. Ons werk biedt de bescherming, zekerheid en veiligheid waarmee cliënten (langer) zelfstandig kunnen wonen en kunnen deelnemen in de samenleving.

Ook kan onze inzet familie, vrienden en mantelzorgers ontlasten, ondersteunen en helpen, en bij onenigheid onafhankelijk de zaken in goede banen leiden.